Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Kevin Magnussen igen suveræn

Go Kart 
11/10/06 

- men punkterede
Ved weekendens prestigefyldte DM revanche på Københavns gokart bane på Amager var Kevin Magnussen igen i en klasse for sig selv.
 

Kevin Magnussen har de seneste måneder vist sit talent i gokart i Formel ICA Jr. ved første at vinde det Nordiske Mesterskab og siden hen det Danske Mesterskab. Til DM revanchen var der mange, der ønskede at vise de kunne slå Kevin og hele den danske elite var samlet, men Kevin var urørlig hele weekenden.


(Foto: Jan Kaiser)

I alt 13 heatsejre blev det til på vej mod finalen, men så var det desværre også slut. I finalen ramte uheldet Kevin Magnussen og Ward Racing, da Kevin punkterede og dermed var det slut med hans suveræne opvisning.

Jan Magnussen var til stede for at følge sin søn og var pavestolt. ”Han tævede dem alle sammen. I alle de indledende heats var han suveræn og vandt med en langside. Jeg tror snart, der skal ske noget andet, hvis vi skal finde noget modstand til ham”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •