Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Sæsonafslutning for Team Aarhus Racing

Diverse 
14/10/06 

Team Aarhus Racing er netop vendt hjem fra Tjekkiet, hvor teammedlemmer og sponsorer har fået en oplevelse for livet.
 

Torsdag den 5. oktober havde TAR lejet den særdeles gode og flotte racerbane Most i Tjekkiet. Her var sponsorer og teammedlemmer samlet, for at mærke de kræfter en racerkører normalt bliver udsat for. TAR havde medbragt to af teamets Formel Renault racere, og derudover lejet en standardvogn.


Chefmekaniker på Steffen Møllers bil, Benny Rasmussen, gør sig klar til at prøve kræfter med bilen, han sørget for der ikke har udgået med teknisk defekt hele sæsonen.
(Foto: TAR)

Dagen forløb perfekt, og teammedlemmer og sponsorer fik op imod fire ture i bilerne på den 4222 meter lange bane beliggende nordvest for Prag. Langsiden var knap 800 meter, så der var rig lejlighed for at nå tophastigheder godt over de 200 km/t.

Efter en hel dag på Most, dragede TAR videre til teamejeren Niels Brøchners slotshotel Zamek Knezice, beliggende i det sydvestlige Tjekkiet.


Teamet samlet foran teamejer Niels Brøchners slotshotel i Tjekkiet.
(Foto: TAR)

Her blev teammedlemmer og sponsorer indkvarteret og forkælet hele weekenden med god mad og wellness. Fredag aften blev der festet, og Steffen Møllers titel som nordisk mester 2006 blev fejret. Lørdag var der racerudstilling foran slottet, hvor lokalbefolkningen mødte op, for at se nærmere på bilerne.

Teamet arbejder nu på 2007 sæsonen, hvilket I vil høre mere om de kommende dage.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Team Århus Castrol Racing
  •