Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Essex klar til den store finale

Danish
Touringcar
Challenge 

09/10/06 

Alle tre titler skal i hus
Efter en lang og tæt sæson nærmer afslutningen sig. Hos Team Essex ser man fortrøstningsfuldt frem til årets sidste løb. Her er målet klart: Alle tre mesterskaber skal vindes.
 

I forvejen fører Team Essex alle tre mesterskaber, men på søndag skal de alle altså vindes. De tre mesterskaber er team mesterskabet, hvor Essex fører foran Den Blå Avis; det er DTC Cuppen, hvor Philip Andersen fører, og endelig DTC mesterskabet, hvor Casper Elgaard fører. Vinder Casper Elgaard mesterskabet, er det tredie gang i træk, hvilket er rekord.


Casper Elgaard under en nedbremsning på Padborg Park
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det har været en snæver sæson", udtaler teamchef og kører John Nielsen, "både Casper og Jan Magnussen har skovlet mange point ind, men der er intet der er afgjort endnu. Men det er på søndag, at årets arbejde skal kulminere. På søndag skal vi derfra med alle tre titler".

Til weekendens løb har Casper Elgaard 45 kg ballast og John Nielsen har 50 kg. Og planen for løbet er ganske simpel: Casper Elgaard skal holde sig foran, eller lige bag Jan Magnussen, og John Nielsen skal hjælpe så godt som muligt.


John Nielsen i aktion.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg er fri for at skulle tænke på min egen placering, da trediepladsen er sikret", fortæller John Nielsen, "så jeg er fri til at hjælpe Casper, ligesom Henrik Lundgaard vil hjælpe Jan Magnussen. Men vi håber på, at vi får en sportslig og fair afgørelse på løbet og mesterskabet".


Philip Andersen fører i DTC Cuppen inden finalen
(Foto: Motorsporten.dk)

Også for de to kørere i Team Essex Development slutter sæsonen på søndag. Philip Andersen fører i DTC Cuppen, en titel der skal i hus på søndag. "Jeg forventer, at Philip vinder titlen på søndag", siger John Nielsen, "det var hans målsætning for i år, og så er den nået".

Den anden kører i Team Essex Development er René Rasmussen, der har haft en svær sæson, hvor det ikke helt er lykkedes for ham at komme overens med BMW'erne. "Jeg håber at René her til sidst får hul på bilen. Han er meget hurtigere end det, vi har set i år", siger John Nielsen.


René Rasmussen i sin BMW.
(Foto: Motorsporten.dk)

Årets sidste DTC løb køres på Jyllands Ringen den kommende weekend. Der er træninger om lørdagen, mens der er shoot-out og løb om søndagen.

Team Essex

Læs mere om:
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her