Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Medalje chance i Team MotorMaster

Clio Cup - DK 
10/10/06 

Clio CupForud for DM Finalen, der køres på Jyllands-Ringen den kommende weekend, ligger Henrik Larsen på 3. pladsen i Renault Clio Cup mesterskabet, mens Peter Ager ligger på 12. pladsen.
 

For Henriks vedkomne er der ingen mulighed for at indhente de to kørere på 1. og 2. pladserne, Kasper Jensen samt hans teamkollega fra sidste sæson Per Poulsen.
Men han har tilgengæld gode chancer for at forsvare sin 3. plads i klassen. Hans forspring ned til køreren på 4. pladsen er på 11 point.


Henrik Larsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Ager der denne sæson har nydt godt af Henriks 'undervisning', noget der har udviklet ham meget, er inden DM Finalen på 12. pladsen i mesterskabet.
Med et par gode resultater, samt lidt held, er det endda muligt for ham at slutte i top 10, og dermed opfylde sæsonens mål.


Peter Ager.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Der har desværre ikke været tid til at teste forud for DM Finalen, meget af tiden er gået med at gøre raceren klar efter løbet på Padborg Park. Men nu er den 'nystrøget' og fit for fight" - udtaler Henrik Larsen - "mit mål for weekenden er at fastholde 3. pladsen!"

"Efter at raceren er blevet klargjort efter løbet på Padborg Park, fik jeg i går 15 omganges træning på Jyllands-Ringen, og det var rart lige at få banen lidt ind i kroppen igen" - oplyser Peter Ager - "så må vi se om vi kan gøre det fornuftigt, og score en masse point her i weekenden, så jeg kan slutte inden for top 10 i mesterskabet!"


Læs mere om:
  • Henrik Larsen
  • Peter Ager
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •