Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

”Jeg skal ha’ 8 points mere end Kasper”

Clio Cup - DK 
09/10/06 

Clio Cup - siger Per Poulsen
For Team AutoMester køreren Per Poulsen gælder det kun én eneste ting i den kommende weekend. Han skal have mindst 8 points mere end Kasper Jensen for at blive mester.
 

I Fleggaard Renault Clio Cuppen er kampen om mesterskabet lige så intens som i de andre supportklasser under DTC regi. Pointforskellen mellem den førende i klassen, Kasper Jensen, og den nærmeste konkurrent, Per Poulsen, er kun på 7 points. Derfor er det vigtigt at der først og fremmest bliver kørt sejre hjem, ligesom også de ekstra points i kvalifikationen kan få afgørende betydning. I teorien er der flere måder som kørerne hver især kan vinde mesterskabet på, men for Per Poulsen gælder der kun én ting – 2 sejre.


Per Poulsen skal sikre sig 2 sejre i weekenden
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er siden seneste afdeling på Padborg Park, blevet godt grundigt gennemgået. Det skal ikke være mekaniske ting der afgør mesterskabet. Og så er der afsat tid til test. Testarbejdet foregår på Jyllandsringen hvor mesterskabet skal afgøres i weekenden. I forbindelse med testen skal de sidste små, men absolut vigtige tiendedele sekunder findes i forhold til Kasper Jensen.

Per Poulsen siger her inden weekendens altafgørende heats blandt andet følgende:
”Tidtagningen er mere vigtig end nogensinde. De points der er at hente der kan få afgørende betydning, alt afhængig af Kaspers og mine indbyrdes placeringer i de to heats. Men ellers håber jeg på et godt race. Kasper og jeg har det fint med hinanden, så publikum kan se frem til et godt race og en fair duel. Det eneste der kan forstyrre os, er kampen om tredjepladsen. Her er der 2 kørere der godt kan komme til at være en faktor. Håbet for mig er dog at det bliver Kasper og jeg der kommer til at afgøre mesterskabet mellem os. Både bilen og jeg er klar.”

Dons

Læs mere om:
  • Per Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •