Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip på mesterskabskurs

Danish
Touringcar
Challenge 

11/10/06 

For Team Essex Development køreren Philip Andersen, indbragte de foregående løb på Padborg Park ham så mange point, at han udbyggede forspringet i DTC Cup mesterskabet.
Den kommende weekend skal han så forsøge at vinde mesterskabet.
 

Allerede inden Philip kører sin BMW E46 racer ud på Jyllands-Ringens asfalt, fører han i DTC Cuppen med 21 point, så han har fair muligheder for at fastholde denne føring ved DM Finalen, og dermed hjemtage mesterskabet.
Men på trods af det store forspring, er Philip klar over at det ikke bliver en let opgave, han regner ikke med at han får noget forærende.


Philip kørte mange point hjem på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg testede i går på Jyllands-Ringen, for både at finpudse BMW'ens setup samt min egen form, så nu er alt klar til weekenden" - udtaler Philip Andersen - "bilen kørte fint, men alligevel fandt vi nogle gode punkter at forbedre den på, og jeg sluttede dagen med at køre nogle af de hurtigste tider jeg har kørt med BMW'en på Jyllands-Ringen. Jeg er helt klar over at det bliver svært at vinde mesterskabet, jeg har nogle både dygtige og hurtige konkurrenter til titlen, så jeg tager løbet som et hvert andet løb, hvor der skal kæmpes om hvert et point."

Det er nu ikke kun i DTC Cuppen at Philip ligger godt til, også i selve DTC mesterskabet, hvor han også kæmper mod de professionelle kørere, ligger han flot placeret.
Inden DM Finalen ligger han på 8. pladsen, kun et point fra 7. pladsen, og med 6. pladsen inden for rækkevidde hvis det går rigtig godt!

Weekendens program starter med to frie træninger lørdag, samt 'shoot out', prefinale og finale søndag.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Philip Andersen
 • Team Essex
 • Jyllandsringen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her