Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sport A Racing er finale klar

Danish
Touringcar
Challenge 

10/10/06 

Efter en løbsweekend med meget blandede resultater ved det foregående løb i Danish Touringcar Championship, hvor Sport A Racing køreren Pontus Mörth både kom på podiet samt måtte udgå, ser teamet nu frem til et pænt resultat ved ved DM Finalen.
 

DM Finalen køres den kommende weekend på Jyllands-Ringen, det er sæsonens sidste løb, og dermed også sidste chance for både kørere og teams til at pynte lidt på mesterskabsstillingerne.
Sport A Racing og Pontus Mörth deltager i alle tre DTC mesterskaber, og specielt i DTC Privat Cuppen står det rigtig godt til inden DM Finalen.


(Foto: Motorsporten.dk)

 • DTC mesterskabet
  I kørernes mesterskab i DTC serien, hvor både de professionelle og amatør kørerne kan score point, ligger Pontus Mörth før DM Finalen på en samlet 12. plads., og han er indenfor rækkevidde af de tre nærmeste konkurrenter foran ham i mesterskabet.
 • DTC Privat Cup
  Dette er mesterskabet for amatør/privat kørerne, her indtager Pontus Mörth pt. 4. pladsen, og han er indenfor rækkevidde af 3. pladsen.
 • Team mesterskabet
  I team mesterskabet er Sport A Racing inden DM Finalen på 10. pladsen, ud af de 19 deltagende teams.

Ved det foregående løb på Padborg Park, fik Sport A Racings Volvo S60 racer nogle drøje hug i forbindelse med søndagens to løb, så der har været stor travlhed i værkstedet på Nordfyn.
Store dele af forpartiet på raceren er nu blevet udskiftet, og alt andet er blevet gået igennem, samtidig med at de nødvendige sliddele er blevet udskiftet så S60 raceren både mekanisk og optisk er klar til DM Finalen.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi har haft travlt med klargøringen af Volvo'en, men nu er alt klar og på plads til DM Finalen" - oplyser teamchef Kent Bo Steffensen - "Vi håber på at kunne tage 3. pladsen i privat cuppen, vi går efter chancen når den er der, og det er ikke urealistisk at vi også når den! Udover deltagelsen i DM Finalen, så har vi også en stor overraskelse til alle denne weekend" - slutter Kent Bo Steffensen hemmelighedsfuldt.

Modsat de to foregående løbsweekender, der har været dobbet arrangementer, er DM Finalen på Jyllands-Ringen en 'almindelig' løbsweekend, hvor DTC programmet ser således ud:

Lørdag den 14. oktober:
12:05 - 1. fri træning
15:00 - 2. fri træning

Søndag den 15. oktober:
12:00 - tidtagning
15:00 - gridshow
15:30 - prefinale
16:15 - finale


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Pontus Mörth
 • Sport A Racing
 • Jyllandsringen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •