Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff vil ud og score point

Advan Cup 
09/10/06 

I den kommende weekend køres sæson finalen i Advan Cup’en på Jyllands-Ringen, René Hoff og John Gammelgård ligger á point inden det går løs, så målet for René er helt klart - der skal scores point.
 

De har begge 115 point inden årets sidste afdeling køres, og det er planen at Hoff vil have 6. pladsen for sige selv efter denne weekend.


René Hoff er klar til DM Finalen på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved sidste afdeling på Padborg Park, kom Hoff med nymalet bil og det gik rigtig godt i lørdags løbet. Lørdag aften blev bilen målt ud osv. og nu står Peugeot 307'eren bare helt rigtigt.
Beviset kom i søndags løbet, hvor tiderne var helt i top.


6. pladsen i mesterskabet skal fastholdes.
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er selvfølgeligt tjekket igennem på værkstedet siden 'Padborg Super Prix', og den er nu i tip top stand til den kommende weekend.
Derfor har Hoff højt humør, samt bevisthed om at bilen bare kører som er drøm, så det er målet at komme på podiet her ved DM Finalen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •