MC600

09/10/06

- til årets sidste afd. af Den Blå Avis MC 600 Challenge
I weekenden den 14. - 15. oktober 2006 afvikles sidste afdeling af Den Blå Avis MC 600 Challenge på Jyllandsringen.

Det 1.løb køres lørdag kl. 13:00 og 2. løb søndag kl. 1435 – tidtagning lørdag kl. 09:00.

Guld- og sølvmedaljerne glimter lokkende forude for Team Designa Køkken kørerne Steven Tirsgaard, der fører serien og mangler 3 point for at blive samlet vinder, medens teamkammeraten Jan Jespersen med en placering som nr. 2 mangler 17 point for at sikre sig sølvmedaljen – Steen Hansen er placeret som nr. 10 og Carsten Lund nr. 16. Det bliver spændende, hvorvidt Steen og Carsten kan holde deres placeringer eller måske forbedre den endelige placering.

”Jeg håber på fint vejr til løbene på Jyllandsringen med et godt race, hvor der skal køres fornuftigt uden at satse fra min side, men jeg er også vidende om, at straks løbet køres vil jeg gerne i spidsen” udtaler Steven Tirsgaard forud for den sidste afdeling af Den Blå Avis MC 600 Challenge.

”Jeg vil køre et taktisk løb for at forsvare min samlede 2. plads i Den Blå Avis MC 600 Challenge, men jeg realistisk om, at der kan ske meget under løbet.” Jan Jespersen slutter med, at hans mål for året 2006 var en podieplacering i den samlede stilling.