Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

JM Racing dobler op til DTC-finalen

Danish
Touringcar
Challenge 

08/10/06 

Hidtil har JM Racing udelukkende været repræsenteret med Michael Outzen (Ringe) i sin debutsæson i Danish Touringcar Championship, men ved finalen på FDM Jyllandsringen i næste weekend dobler teamet op. Her indsætter man endnu en BMW 320i E46, som skal køres af Jens Møller (Ikast).
 

”Vi er nået frem til en aftale med Jens om, at han i 2007 skal køre den ene af de to E90-modeller, som vi får til næste år, og så synes vi, at han lige så godt kunne stille op for os til DM-finalen,” fortæller teamchef Jens Ole Mathiesen (Grindsted).

Til DM-finalen den 15. oktober har JM Racing derfor lejet den BMW, som Kurt Thiim startede året med at køre for Klostermann Racing. I fredags havde midtjyden lejlighed for at prøve bilen på Jyllandsringen – en bil, som han faktisk tidligere har deltaget med i DTC!

”Vi havde en kanontest, og jeg var overrasket over, at han kørte så stærkt, men det var jo hans gamle bil, så det kan ikke være bedre,” siger Jens Ole Mathiesen, som glæder sig til at opleve Jens Møller i aktion.

Jens Møller har hele to års erfaring med den baghjulstrukne BMW-model fra 2004- og 2005-sæsonen bag sig, og herudover kender han baghjulstrukne racerbiler fra Le Mans og Le Mans Series, hvor han kører for Lister. Men selv om det altså er en erfaren herre, som JM Racing nu har indgået en kontrakt med frem til udgangen af 2007, så har det ikke påvirket teamets planer om at lancere unge talenter i Danish Touringcar Championship.

”De unge talenter har hele tiden været udset til at skulle køre vores E46-modeller,” forklarer Jens Ole Mathiesen. ”E90eren er en sværere og mere kompliceret bil, hvor det nok er bedst med en erfaren kører. Vi har forhandlet med flere kørere for at finde de rette navne, og det er stadig planen, at det er to unge kørere, som har viljen, evnerne og ikke mindst lysten til at kæmpe for det, som skal køre dem.”

JM Racing


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Michael Outzen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •