Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Det skal være blåt og hvidt på Jyllands Ringen

Danish
Touringcar
Challenge 

06/10/06 

Der er vist ikke nogen, der har været til DTC løb, som ikke har bemærket tribunen for Jan Magnussens fans. Jan Magnussens bror ”Smed” har gennem et par sæsoner stået for stemningen på tribunen og for at sikre den helt rette støtte til Jan Magnussen til DM finalen på Jyllands Ringen den 15. oktober, er der nu lavet nye regler for adgang til tribunen.
 

Tidligere har de simple krav været, at du var medlem af Jan Magnussen Fanclub, at du deltog i en af busturene som ”Smed” og Jan Magnussen Fanclub arrangerer eller at du betalte for adgang til tribunen. Men til DM finalen er der endnu et krav for at komme op på tribunen. Udover de tre nævnte krav, er der nu også det krav, at du skal være klædt i blåt eller hvidt!
En gul Jan Magnussen Corvette kasket eller t-shirt holder altså ikke den dag, hvis du ønsker at komme op på tribunen og være med til at lave stemning. Du skal iklæde dig blå eller hvid t-shirt/trøje/jakke og har du kasket på, skal det være en af de blå/hvide Jan Magnussen kasketter. Så mød op i blåt og hvidt og vær med til at give Jan Magnussen en support han ikke glemmer.


(Foto: Jan Kaiser)

Vil du med på busturen til DM finalen så ring til ”Smed” på mobil 2444 4444. Der er stadig pladser, da der denne gang sendes to busser af sted for at give Jan Magnussen den optimale support i hans kamp for at hente de 6 point ind på Casper Elgaard.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •