Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Hvem skal køre Porsche Spyder næste år?

Le Mans 
07/10/06 

Le MansDen nuværende Porsche Spyder er uden tvivl den hurtigste LMP2 bil for tiden, og Porsche marchere igennem ALMS serien med succes. Næste år kommer der en opdateret model og dermed er der mindst to chassiser til salg.
 

Den sag er der ikke noget nyt i, det har hele tiden været planen at Porsche ville gøre dette, men hvem får lov til at købe disse biler?

Rygtet siger at Cirtek og Sebah Automotive begge overvejer at købe en Porsche Spyder. Sebah er senest kendt her i Danmark kendt for at Thorkild Thyrring kørte for dem så sent som i år på Le Mans. Tidligere har også Lars Erik Nielsen kørt for teamet.

Betyder det nu at de to herre kommer til at køre en LMP2 Porsche?
Det er meget svært at sige noget om, men Lars Erik er formodentligt ikke på tale hos Sebah mere, derimod kunne Thorkild Thyrring være i spil til Le Mans. Selvom vi alle næsten tror at han er ude har han det med at poppe op, når der skal køres Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Lars Erik Nielsen
  • Thorkild Thyrring
  •