Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Kasper Jensen tæt på Clio-rekord

Clio Cup - DK 
06/10/06 

Clio Cup Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren lader op til finale-løb
Konkurrenterne i Fleggaard Renault Clio Cup har fundet de dybe panderynker frem denne sæson. Den unge racerkører Kasper Jensen fra Aalborg og ærkerivalen Per Poulsen har i den grad holdt de andre kørere fra fadet i årets udgave af Fleggaard Renault Clio Cup.
 

Faktisk har ålborgenseren været så dominerende, at han sætter sejrsrekord i år i Fleggaard Renault Clio Cup. I hele tre af i alt otte afdelinger er den kun 23-årige racerkører rendt med rub og stub ved at sikre sig pole position og dobbeltsejr.

Gør Aalborg-talentet det nummer efter igen i finale-weekenden den 14. og 15. oktober på FDM Jyllandsringen, sikrer han sig ikke alene en imponerende sejrsrække, men også årets mesterskab.

"Jeg håber naturligvis på en pole position og en sejr eller to, men jeg ved, at det bliver svært - mere svært end det har været indtil nu. Men muligheden er der bestemt, og mit team, Den Blå Avis Fleggaard Racing, og jeg er tændte", siger Kasper Jensen til team.dba.dk.

Den imponerende resultatliste - Kasper Jensen har været på podiet ikke færre end 12 gange af 14 mulige - vidner om en særdeles vellykket sæson for Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren.


Kasper Jensen foran Per Poulsen vedå Padborg Super Prix.
(Foto: Kim Igel)

At Kasper Jensen med sine resultater ikke for længst er kåret som mester skyldes, at også rivalen Per Poulsen har uhørt meget medvind i år. Så selv om syv point adskiller de to konkurrenter, er intet givet på forhånd.

"Per har været en utrolig hård, men meget fair modstander. Hans dominans skyldes naturligvis et godt miks af skarphed, erfaring og hans meget professionelle indstilling til tingene", siger Kasper Jensen.

De to i toppen kan dog sætte trumf på i den nok hårdeste sæson i Fleggaard Renault Clio Cup. Ingen andre end de to har kunnet indtaget podiets øverste trin. Til sammenligning var der i 2004 syv forskellige vindere. I 2005 hævede fem forskellige kørere det største trofæ mindst en gang.

Top-ti i Fleggaard Renault Clio Cup før DM-finalen:
1 Kasper Jensen, 321 point
2 Per Poulsen, 314
3 Henrik Larsen, 195
4 Jacob Kristensen, 184
5 Brian Mikkelsen, 167
6 Steffen Larsen, 114
7 Rune Simoni, 110
8 Petter Granlund, 97
9 Bjørn Smedegaard Laursen, 91
10 Martin Clausen, 88

Finalen i Fleggaard Renault Clio Cup køres sammen med DTC-finalen på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg. Sæsonens sidste løb søndag vises live på TV 2 Zulu klokken 14.00.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •