Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Blandet sæson for Bakkerud

Formel 3 UK 
06/10/06 

- satser nu på testkørsler i GP2
Den Danske racerkører Christian Bakkerud, der gennem hele denne sæson har gjort en fremragende indsats i kampen om det Engelske Mesterskab i Formel 3, er både glad og skuffet over sæsonens resultat.
 

Bakkerud var gennem sæsonen, gentagne gange uheldig nok til at være det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt, for derved at blive sat ud af spillet, på grund af sine konkurrenters oversatsninger men dette er nu engang de barske vilkår, når man deltager i en klasse som UK F3 hvor der virkeligt bliver gået til stålet, på godt og ondt. Og dette er Bakkerud selvfølgelig helt på det klare med.

Men at det skulle tage 16 afdelinger af mesterskabsserien, før det blev Christians tur til at krydse målstregen først virker meget uretfærdigt, da han flere gange lå med helt fremme og aspirerede til en sejr, for så at se den forsvinde ud i den blå luft, på grund af sort uheld.


Christian fik en blandet sæson, med up´s and down´s
(Foto: Fota.co.uk / Jakob Ebrey Photography)

Men efter den første sejr begyndte Christians held langsomt at vende, og en stribe af fornuftige placeringer afsluttede en noget blandet sæson. På trods af de mange uheld i starten af sæsonen formåede Christian at slutte på en fornem sjette plads i den samlede stilling af årets mesterskab.

”Det er ikke helt den slutplacering at jeg havde forestillet mig, men alt taget i betragtning, så er det alligevel ikke så slemt, efter en sæson smækfyldt med uheld. Det nytter ikke noget at filosofere over de dårlige ting der skete, det er meget bedre at glæde sig over at vi fik vendt bøtten og kunne slutte sæsonen på en værdig måde. Enhver der så de sidste tre løb i år, er klar over at den samlede point stilling ikke nødvendigvis fortæller hele sandheden!”


Bakkerud sluttede sæsonen på en fornem 6 plads i kampen om Mesterskabet
(Foto: Fota.co.uk / Jakob Ebrey Photography)

Christian Bakkerud vil nu fokusere på at komme ud og teste forskellige GP2 biler. Og mulighederne for en startplads i Macau´s Grand Prix (Et stort invitationsløb for Formel 3 biler red.) er også tilstede.

Vi her på Motorsporten.dk ønsker Christian tillykke med det flotte resultat og held og lykke i fremtiden.

K.D.

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  •