Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Japans GP – vejrudsigten

Formel 1 
03/10/06 

- en foreløbig lokal prognose
Det var vådt i Kina da det tredjesidste GP blev kørt i søndags. Den foreløbige lokale vejrudsigt for Suzuka banen tyder også på våd asfalt – i hvert fald noget af tiden.
 

Formel 1 kørerne kan se frem til at der er en stor sandsynlighed for våd asfalt i den kommende weekend. Netop er tøjet blevet tørt efter det kinesiske Grand Prix, før det igen skal i brug. De lokale vejrprofeter lover regnvejr i en del af weekenden.

Den lokale vejrudsigt for Suzuka banen ser foreløbig sådan ud her tirsdag.

Fredag: regn det meste af dagen.
Lørdag: stor sandsynlighed for byger.
Søndag: Her er udsigten meget usikker. Man antyder dog at der er størst sandsynlighed for tørvejr, hvilket sikkert bekommer Bridgestone kørerne bedst.

Og netop Bridgestone havde adskillige problemer i Kina i weekenden. Dækmærket kunne ikke matche Michelin dækkene. Bridgestones seneste udtalelser tyder også på at det næsten lovede forbedrede dæk ikke er klart endnu. Man siger faktisk at man ikke rigtigt ved hvor man står.

Dons

Læs mere om:
  • 08/10/06 - Suzuka - Formel 1 - FIA F1
  •