Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Selvsikker Klien tror på fremtid i Formel 1

Formel 1 
03/10/06 

Østrigeren Christian Klien, der netop er blevet 'fritstillet' af både Red Bull Formel 1 teamet, samt hans Red Bull opbakning, tror fortsat på at hans fremtid ligger i Formel 1.
 

Christian Klien oplyser at han er så langt fremme i forhandlingerne om en plads som fast kører hos Spyker teamet, at kontrakten er så godt som underskrevet.


Christian Klien tror på en fremtid i Formel 1.
(Foto: GePa Pictures)

Selv om Spyker planerne ser ud til at gå i orden for Klien, så har han dog en backup plan parat.
Den alternative plan er en plads som fredagstester og 3. kører for Honda teamet, nu hvor Anthony Davidson forlader teamet.
Klien bør dog nok lige tage Alexandre Premat, Adrian Sutil og Ernesto Viso med i sine beregninger angående pladsen hos Honda, da netop de tre kørere står på spring til den, og de har alle tre penge med hjemmefra. Og netop det med pengene kan blive det springende punkt, da det ikke er med i Kliens planer at han skal betale for at køre i Formel 1.

Hvis der ikke viser sig nogle 'gratis' eller lønnede pladser i Formel 1 feltet, så er Kliens nødplan at søge over på den anden side af Atlanten, hvor han efter eget udsagn sagtens kan komme ind i Champ Car World Series, selv uden Red Bulls opbakning.
"Jeg har konkrete tilbud fra tre team på hånden i øjeblikket, det er Newman-Haas, Rusport og Forsythe" - udtaler Christian Klien - "alt hvad jeg behøver gøre, er at sige ja."

Christian Kliens selvsikkerhed fejler intet, og det skal blive spændende at se hvor han lander næste sæson.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Red Bull Racing
  • Spyker MF1
  •