Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

To mand frem for en titel

Formel 1 
01/10/06 

- Kampen fortsætter
Med sejren i Kina her til morgen er Michael Schumacher nu a point med Fernando Alonso. Men selvom den forsvarende mester nu ikke har vundet løb i lang tid, er hans chancer i VM kampen langtfra minimeret.
 

2006 er en spændende sæson. Og med resultatet i dag, bliver den ikke mindre spændende. Schumacher er med sejren i dag oppe på 116 point ligesom Fernando Alonso. Eneste minus ved dagens resultat er, at de to VM kandidater ikke, medmindre de begge udgår af næste løb, kan ligge a point når finalen skal køres i Brasilien.

Det væsentlige i dagens resultat er såmænd i virkeligheden heller ikke resultatet, men perspektiverne for de to sidste løb. Havde Michael Schumacher vundet en sejr fordi hans bil var langt bedre, havde det set en smule sort ud for Alonso og Renault. Men nu kom sejren i hus under vanskelige omstændigheder og under hensyn til mange forhold. Fernando Alonso havde problemer undervejs, samtidig med at Schumacher måtte forlade sig på sine egne evner fremfor på bilens. De to omstændigheder gør at intet endnu er umuligt for Fernando Alonso, selvom det er længe siden han har vundet.

Så til de to sidste løb vil vi se to supermotiverede titelkandidater kæmpe om hver eneste milimeter asfalt. Kimi Raikkonen har stadig muligheden for at blande sig i kampen om sejrene, hvis det, efterhånden noget usandsynlige, skulle ske at bilen faktisk holdt hjem. Men ellers vil Alonso og Schumacher naturligt komme til at spille hovedrollerne i sæsonens sidste to løb.

Næste løb køres om en uge i Japan.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 01/10/06 - Shanghai - Formel 1 - FIA F1
  •