Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Jan Magnussens Corvette starter fra anden startposition

ALMS
GT Class 

30/09/06 

American Le Mans Seriesved Petit Le Mans
Jan Magnussens Corvette C6.R starter fra anden startposition i GT1 klassen, når årets Petit Le Mans afvikles på Road Atlanta, USA, natten mellem lørdag og søndag dansk tid.
 

Det var holdkammerat Oliver Gavin, der kvalificerede bilen og han blev kun slået af den anden Corvette kørt af O’Connell, Fellows og Papis. De to biler fra ærkerivalen Aston Martin kvalificerede sig som nummer tre og fire, men forventes at udgøre en større trussel i løbet.

”Jeg tror ikke Aston Martin viste, hvad de kunne” sagde Jan Magnussen fra Road Atlanta. ”De kørte sig vist ikke fuldt ud og jeg tror de har et eller andet oppe i ærmet, så det kan godt blive et svært og hårdt løb. Men vi ved heldigvis, at vi kan presse vores bil over hele distancen, så vi må blot sørge for hele tiden at holde presset på dem”.


(Foto: Christina Bergdahl)

Løbet er Jan Magnussens tredje langdistanceløb for Corvette i år og med sejre i de to foregående på henholdsvis Sebring og Le Mans håber Jan Magnussen på et hattrick sammen med holdkammeraterne Oliver Gavin og Olivier Beretta.

Petit Le Mans kører over 10 timer eller 1.000 miles, alt efter hvad der kommer første.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Road Atlanta
  • 30/09/06 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS