Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Nye navne og kombinationer

Grand Prix 2 
01/10/06 

Første 'vintertest' på vej
I næste uge påbegynder testarbejdet frem mod 2007 og det har medført at der er blevet rørt godt og grundigt rundt i gryden. Flere nye kørere skal teste, mens andre topnavne forsøger sig hos forskellige teams. Et par af rygterne har vi samlet her inden testen på Paul Ricard.
 

Den australske kører Michael Patrizi skal teste for DPR. Det bliver iøvrigt første gang at en australsk kører tester GP2. Han har været igennem det engelske Formel BMW, været en tur i USA for at køre i Atlantic-serien, og nu tager han chancen med en GP2-test.

Et af de store navne de kommende uger bliver Bruno Senna, legendariske Ayrton Sennas nevø. Også han lægger ud med at teste for DPR på Paul Ricard. Bruno har dog flere andre bud på hånden og skal senere teste for ART, som nok må siges at være GP2's bedste team. Yderligere skal han også teste for et af de bedre team, iSport.

Der kan blive comeback til en tidligere topkører i GP2's forgænger, Formel 3000. Brasilianeren Antonio Pizzonia, der efter sin tid i Formel 1 har været langt omkring i USA, kan måske finde vej tilbage ved at prøve igen i GP2. Han skal teste for Giancarlo Fisichellas team, FMS International. Teamet har dog ikke direkte udtalt at Pizzonia er kandidat til næste sæson, så der kan også ligge reelt testarbejde.

En anden topkører som fik et godt comeback var italieneren Giorgio Pantano. Han fik en rigtig god afslutning med en dobbeltsejr på Monza i finaleløbet. Noget overraskende skal han teste for Campos-teamet som har været et af de dårligere teams gennem de sidste par sæsæoner. Et farvel er det også blevet til. Den tidligere Formel 1-kører Gianmaria Bruni fortsætter ikke i GP2. Han vendte ellers tilbage med rimelig succes sammen med det nystartede Trident-team. I stedet forsøger han at få en plads i Champ Car.

Datoer for 'vintertest'

3.-4. oktober: Paul Ricard
31. okt- 1. nov: Paul Ricard
6.-7. november: Jerez
1.-2. december: Valencia

Benji

Læs mere om:
  • Antonio Pizzonia
  • Bruno Senna
  • Gianmaria Bruni
  • Giorgio Pantano
  • Michael Patrizi
  •      ASETEK SIMSPORTS