Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Pressemøde på Le Mans

DTM 
28/09/06 

DTMDer skal køres DTM løb på Le Mans banen i år, i den anledning havde ACO i tirsdags inviteret pressen til at møde et par af DTM stjernerne, her i blandt Tom Kristensen.
 

DTM løbet bliver kørt i weekenden den 14. og 15. oktober på den korte Bugatti Circuit.
Pressemødet startede dog foran Le Mans katedralen inde i Le Mans by, hvor der var en fotosession. Her var både en Audi A4 og Mercedes C-Class opstillet sammen med Tom Kristensen, Bernd Schneider og Vanina Ickx.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Efter en kort fotosession i byen foregik resten af pressemøde på Le Mans banen hvor det var ACO’s sports direktør Daniel Poissenot der stillede spørgsmål til DTM kørerne.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Efter spørgerunden og en let frokost, var pressen inviteret ud på banen hvor det var muligt at få en tur i en DTM Audi A4 med Tom Kristensen bag rattet, og de journalister der kom ud efter en sådan tur var åbenlyst imponeret over både farten, men generelt den måde som en DTM bil køre på.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Efter DTM-taxi turene var overstået fortalte kørerne, at de havde kørt bilerne op til 90% af hvad de kan yde, hvortil en journalist sagde ’så tør jeg ikke være med når de køre den 100% på friske dæk og i et felt på 20 biler’.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Bugatti
  • 15/10/06 - Bugatti - DTM
  •