28/09/06

- ved Padborg Super Prix
Den forgangne weekend var Citroën Saco Cup kørerne igen på Padborg Park, en bane som Nick Reimersø fra HP Racing har rigtig gode minder fra, så optimismen var høj forud for weekendens kørsler.

Uden forudgående træning blev kørerne 'kastet' direkte ud i lørdagens tidtagningen, allerede her var det tydeligt at der ville blive tæt kamp i toppen af feltet denne weekend, de 11 hurtigste kørere var inden for 0,7 sekund af hinanden.
Her kunne Nick, der vandt det ene af løbene sidste gang klassen gæstede banen, placere sig på 7. pladsen, han var sølle 0,380 sekund fra pole position tiden.

I det første af søndagens to løb blev der lagt ud i et tempo så hurtigt at man skulle tro at alt skulle afgøres her, og en førertrup på fem kørere trak sig lidt fri af det øvrige felt.
I den anden del af feltet, hvor Nick befandt sig, var der også mange og tætte kampe om placeringerne, kampe som det var Nick der trak sig vindende ud af, med det resultat at han sluttede som 'best of the rest' på løbets 6. plads 14,5 sekund bag vindende Claus Christensen, og med et forspring på knapt 0,4 sekund til til Dan Birkelev på 7. pladsen.

Selvom det første løb var tæt og spændende, så blev det andet løb endnu tættere og endnu mere spændende.
Her startede Nick på 4. pladsen, og samtlige løbets 10 omgange kunne han, trods hårdt pres bagfra, fastholde denne placering, og da han krydsede målstregen var han kun 2,6 sekund bag den vindende kører Dennis Bannergaard.
Undervejs i løbet kørte Nick løbets hurtigste omgangstid - 1:10,467.

For Nick Reimersø, og de øvrige Citroën Saco Cup kørere, restere der endnu en løbsweekend i denne sæson, det er DM Finalen på Jyllands-Ringen den 14. og 15. oktober.