Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

Forrygende DM-finale i Folke Race

Folkerace 
27/09/06 

Der er lagt op til en hæsblæsende fight og afslutning på DM i Folke Race 2006, når Motorsport Nordjylland (MNJ) blænder op for finalen lørdag den 30. september.
Arrangementet foregår på MNJ’s Rally Cross-stadion i Nysum lidt nord for Hobro.
 

- Vi prøver noget helt nyt med at afvikle motorløbet på en lørdag, forklarer MNJ’s formand Kaj Storgaard. - Herved får deltagerne og deres supportere samtidig mulighed for at hylde og fejre mestrene ved den efterfølgende DM-fest i vores nyrenoverede lokaler i MNJ’s klubgård.


MNJ-kørerne: Peter L. Nielsen (t.v.) og Carsten Storgaard bruger hele banen i Klasse 1.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Gennem hele DM-sæsonen har MNJ været med i toppen for klasse 1, og desuden er MNJ næsten sikker på at blive dansk mester for klubhold.

- Klasse 1 er for Folke Racere med auktionspris: 5.000 kr., fortsætter Kaj Storgaard. - I år har MNJ fået nyt blod i denne klasse, hvor Peter L. Nielsen har kørt virkelig stærkt. I DM-finalen skal MNJ´eren fighte om DM-guldet mod ærkerivalen Ulrik Linnemann fra Viborg. Til daglig er Peter L. Nielsen indehaver af et autoværksted, og var da også forberedt på at vinke farvel til et par biler gennem sæsonen. Nerverne har dog stået lidt på højkant, fordi han skulle gennemføre de 2 sidste DM-afdelinger med kun en enkelt konkurrencebil.


Thomas Pedersen fra MNJ er klar til en flot DM-slutspurt om bronzemedaljen.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Peter L. Nielsen kører efter sin guldchance, hvorimod fighten om DM-bronzen bliver en kamp mellem den flerdobbelte medaljetager: Bent Sørensen samt Thomas Pedersen. Begge chauffører kommer fra MNJ.


Bent Sørensen fra MNJ er vendt tilbage i finalefighten for DM i Folke Race efter en forkølet forårsstart.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

MNJ stiller op i stærkeste DM-opstilling, hvilket indbefatter over en snes kørere. Nordjyderne har givet hinanden håndslag på, at klubholds-mesterskabet skal vindes tilbage til Nordjylland efter en gæstevisit i Viborg. Desuden kan MNJ præsentere en pæn vifte af kørere fra Folke Race’s hjemland: Sverige som gæster til DM-finalen i Folke Race lørdag d. 30. september.


Bent Sørensen og Thomas Pedersen fra MNJ satser på at hjemkøre pokaler ved DM-finalen i Folke Race på hjemmebane.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Semifinalestillingen i DM for Folke Race:

Klasse 1:
1. Ulrik Linnemann, Viborg, 400 (406) mp.
2. Peter L. Nielsen, MNJ, 375 (402) mp.
3. Bent Sørensen, MNJ, 360 (382) mp.
4. Thomas Pedersen, MNJ, 350 (382) mp.
5. Kristian Kvistgaard, Frederikshavn/Sæby, 342 (369) mp.
(Point i parentes angiver mulig slutresultat).

Klubhold:
1. Motorsport Nordjylland, 1189 mp.
2. Viborg Motor Klub, 1170 mp.
3. Frederikshavn/Sæby Auto Sport, 1114 mp.

Motorsport Nordjylland

Åge Kirketerp Jensen

Læs mere om:
  • Nysum
  •