Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Suzuka banen ude i 2007

Baner 
28/09/06 

Trods en ihærdig indsats, er det ikke lykkedes for ejerne af Suzuka banen at redde det japanske Grand Prix på banen.
 

Efter at det Japanske Formel 1 Grand Prix er overgået til Fuji banen, har organisationen bag Suzuka banen ihærdigt prøvet at få Grand Prixet tilbage igen. Alternativt har man også prøvet at få et andet Grand Prix til banen – f. eks. kaldet det Asiatiske Grand Prix, men det er ikke lykkedes i denne omgang.

Tirsdag fik banen den endelige besked fra FIA at der ikke køres Formel 1 på Suzuka i 2007. Men det får ikke japanerne til at give op. Man vil prøve at komme på kalenderen i 2008.

Dermed er Formel 1 kalenderen så godt som bekræftet. Man starter d. 18. marts i Australien hvorefter der er 3 ugers pause inden der køres i Malaysia. Dermed kan i hele feltet få fløjet deres udstyr tilbage til Europa i stedet for at lade det blive stående i Australien som man plejer. Derimod bliver det travlt derefter, da der kun er en uge mellem Malaysias Grand Prix og Bahrains Grand Prix.

Med hullet mellem det Australske Grand Prix og det Malaysiske Grand Prix, kan det se ud som at FIA og FOM ønsker at lade det se ud til at der vitterligt er plads til 19 løb på kalenderen.

Dons

Læs mere om:
  • Suzuka
  •