Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kinas GP – Honda preview

Formel 1 
27/09/06 

Så begynder tiden at nærme sig, hvor vi skal have afviklet sæsonens sidste tre afdelinger af dette års Mesterskab. Denne weekend er det Shanghai banen i Kina som ligger asfalt til sæsonens tredje sidste løb. For Honda Teamet er løbene i Østen af speciel stor betydning, da disse løb på sin vis er en slags hjemmebane for Teamet.
 

Derfor har Teamet netop afsluttet en seks dages testkørsel på den spanske Jerez bane, hvor man intensivt arbejdede på RA106 raceren og RA806 Spec. E motoren i et forsøg på at videreudvikle tingene bilen på både det aerodynamiske område men også motorens management system har man arbejdet kraftigt på. Samtidigt testede Teamet et utal af forskellige dæk variationer.

Løbet på Shanghai banen, er et som vækker gode minder hos begge Teamets kører. Rubens Barrichello vandt det første løb, der nogensinde blev kørt på banen tilbage i 2004 og Jens sluttede på en flot anden plads efter Barrichello.


Vil Jens vil gi´ den ekstra gas i Kina?
(Foto: honda-racing-f1)

Rubens Barrichello:

”Det er en imponerende bane, som er yderst krævende for os kører. Jeg har et ganske specielt forhold til banen, da jeg jo vandt det første løb der nogensinde blev afholdt og min målsætning, er helt klart at slutte blandt de tre første på søndag.”

Jenson Button:

”Det Kinesiske Grand Prix er helt klart blevet en af min store favoritter, atmosfæren derude de sidste to år, har været helt fantastisk. Det er en særdeles krævende bane rent teknisk men samtidigt så er den sjov at køre på. Det specielle ved den er, de langtrukne kurver som er yderst belastende for nakkemusklerne da vi bliver påvirket af utrolige G-påvirkninger i dem. Jeg tror at vores biler vil passe fortrinligt til banen i år, vores sidste test på Jerez gik utroligt godt så jeg håber og tror at vi kan slutte sæsonen med nogle rigtige flotte resultater.”


Honda drengene er klar til en ekstra indsats i Kina
(Foto: honda-racing-f1)

Hvis Honda Teamet holder den stil de har lagt de sidste løb, så bliv ikke forbavset hvis du ser to Honda piloter på podiet søndag eftermiddag... det bliver helt sikkert en yderst spændende weekend.

K.D.

Læs mere om:
  • 01/10/06 - Shanghai - Formel 1 - FIA F1
  •