Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kedelig weekend i Padborg

Danish
Touringcar
Challenge 

27/09/06 

7. og 8. afdeling af DTC 2006 blev en kedelig omgang for Team FDM Motorsport. Tom Pedersens bil blev ikke klar efter motorhavariet på Grand Prixet på FDM Jyllandsringen.
 

Den renoverede motor blev leveret fredag med besked om en forsigtig tilkørsel og dermed var deltagelse i Padborg udelukket.
For Jørgen Weinreich blev de lovende takter fra Grand Prixet desværre ikke gentaget. En misforståelse med Mike Legarth i lørdagens finale og en ødelagt gearkasse i søndagens præfinale medførte et skuffende samlet udbytte på en 15. plads i lørdagens præfinale.

Ud over de ovenfor nævnte problemer var vi også udsat for brand i kabinen pga. en kortslutning i et batteri, en defekt generator, en flækket udstødning og en front der var trykket ca. 5 cm ind.

Holdindsats
Det var dog ikke lutter skuffelser for med de problemer vi løb ind i fik vi da testet samarbejdet i teamet og det fungerede gnidningsløst. Alle udfordringer blev mødt og tacklet uden slinger og bilen var klar til at køre race når den skulle være det.

7. afdeling
Træning og shoot out viste at bilen var sat rigtigt op, men at vi helt klart mangler fart på langsiden og ud af svingene. Efter shoot out skal vi have skiftet batteri pga. kortslutningen får Jørgen ku kørt fem omgange før han sider i røg og damp fra batteri og stelledning der simpelthen smelter og han må parkere bilen i gruset. Det giver lidt arbejde til mekanikerne, men vi er klar til dagens præfinale, hvor Jørgen skal starte fra 24. pladsen. Præfinalen forløber fint, Jørgen ligger i tæt kamp hele vejen og formår at komme frem til en generel 15. plads og en niende plads blandt privatkørerne.

I finaleløbet ligger Jørgen i en tæt gruppe med Mike Legarth og Pontus Mörth foran sig. Mike beslutter sig for at lukke Pontus forbi og Jørgen går naturligvis med, men her vælger Mike at lukke af og Jørgen kan ikke undgå at blive ramt. Resultatet er at hele fronten bliver trykket fem centimeter ind og dermed er løbet slut.

8. afdeling
Lørdag aften bliver brugt på at reparere bilen og vi er igen klar til race søndag formiddag. Igen viser træning og shoot out at vi mangler fart i bilen. Der er problemer med det udskiftede batteri der ikke lader og vi må skifte generator og batteri. Jørgen skal starte præfinalen fra 22. pladsen og føler med det samme at der er kommet mere fart i bilen, men det bliver igen en kortvarig fornøjelse. På femte omgang må han køre i pit med et defekt fjerde gear og dermed bliver søndagen uden resultater for Team FDM Motorsport.

Team FDM Motorsport


Læs mere om:
  • Jørgen Weinreich
  • Tom Pedersen
  • FDM Motorsport
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •