Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip er godt tilfreds

Danish
Touringcar
Challenge 

26/09/06 

- har en god føring i DTC cuppen før finalen
Det var en tilfreds Philip Andersen der søndag kunne tage hjem fra Padborg Park. Med gode resultater i både DTC cuppen og i det generelle klassement var weekenden god for Philip.
 

I shoot-out'en lørdag sluttede Philip på en 13. plads, hvilket ikke var helt tilfredsstillende. "Der manglede lige lidt der", forklarer Philip Andersen, "jeg skal lige have optimeret nogle ting, men alligevel var det muligt at kreere et godt resultat".


Philip i aktion om lørdagen
(Foto: Motorsporten.dk)

I lørdagens pre-finale blev det til en 10. plads til Philip i det generelle klassement og en 4. plads i DTC Cuppen. I finalen gik det lidt bedre. Her sluttede Philip på en 8. plads i løbet og fik 3. pladsen i DTC Cuppen.

"Det var et turbulent løb", forklarer Philip Andersen, "jeg er blevet skubbet rundt hele weekenden, og der var generelt mange smadrede biler. Der var også en masse beskyldninger, ikke alle var lige fair. Starten på pre-finalen var dårlig og jeg mistede lidt terræn, men kom alligevel frem i feltet".


Philip vandt både pre-finale og finale om søndagen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Mens lørdagen var lidt svingende, gik det anderledes for sig om søndagen. "Den dag forløb perfekt", siger Philip Andersen.

I shoot-out'en søndag sluttede Philip på en 11. plads. Da starten gik lagde han sig i baghjulet på holdkammeraten Casper Elgaard og kom med op i top 8. Pre-finalen sluttede med en 7. plads til Philip, en plads der også gav ham sejren i DTC cuppen.


Philip i sin BMW på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens finale gjorde Philip det lige en tand bedre. Han vandt igen DTC cuppen og kom dermed øverst på podiet, og han sluttede som nr. 6 i løbet. "Den generelle placering som nr. 6 er meget vigtig", siger Philip Andersen, "det har hele sæsonen været min målsætning at klare mig godt i både DTC cuppen og i kampen om mesterskabet".

Før sidste løb, der bliver kørt på Jyllands Ringen midt i oktober, har Philip Andersen et forspring i DTC cuppen på 21 point, mens han i det generelle klassement ligger på en 8. plads - 43 point foran nr. 9 og kun ét enkelt point efter Michael Outzen på 7. pladsen.

Philip Andersen Presse

Læs mere om:
 • Philip Andersen
 • Team Essex
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her