Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kinas GP – BMW Sauber preview

Formel 1 
26/09/06 

For BMW Sauber teamet gælder det først og fremmest om at bevare deres samlede femteplads foran Toyota som i de seneste 7 GP’er konstant har hentet points.
 

De næste 2 weekender befinder Formel 1 feltet sig i østen. Først Kina, dernæst Japan. Og tager vi Brasilien med, så er det 3 vidt forskellige baner der køres på. Først gælder det Shanghai banen i Kina. Den ser teamet som en af de mere udfordrende baner. Teamet testede i sidste uge på Jerez hvor man både fik afprøvet de seneste nye udviklinger til netop de 3 kommende baner, men også flere ting til næste sæson.


BMW Saueber skal bevare deres femteplads
(Foto: BMW Sauber)

For 2 af de 3 kørere i teamet, er det deres første besøg på banen. Robert Kubica og Sebastian Vettel har ikke været på banen før, kun Nick Heidfeld kender banen. Det afskrækker dog ikke de 2 unge kørere i teamet, der selvfølgelig har øvet sig i simulatoren. I teamet har der været lagt op til at man skulle køre med lidt downforce, men så kommer der problemer i de halv- og helt langsomme sektioner på banen. Erfaringerne fra sidste år viser at man skal passe rimelig godt på med ikke at køre med for lidt downforce. Her får især Sebastian Vettel en vigtig rolle i fredagens frie træninger. Her kan han virkelig være med til at finde det rigtige valg i forhold til aerodynamikken.

Via test og et stort arbejde i vindtunnelen, har teamet hentet vigtige data som i den kommende weekend skal effektueres. Optimismen er absolut til at få øje på i teamet, men bagved lurer der også visse krav der skal opfyldes.

Dons

Læs mere om:
  • Shanghai
  • 01/10/06 - Shanghai - Formel 1 - FIA F1
  •