Advan Cup

Casper henter ind på Kim Lund

Advan Cup
25/09/06

Mesterskabskampen i Advan Cup'en er intensiveret for Casper Lind Poulsen brugte weekenden på at hente kraftigt ind på Kim Lund. Inden weekendens løb på Padborg Park var Casper 20 point efter Kim Lund i den samlede stilling, og nu er hans forspring nede på 10 point.

Padborg Super Prix skulle for Casper Lind Poulsens vedkomne bruges til at hale kraftigt ind på Kim Lund i det samlede mesterskab, og hans Peugeot 307 var også bare tip top klar til at køre stærkt, og kvalifikationen gik også rigtigt godt.

Advan Cup kørerne startede direkte ud med tidtagningen. Her kørte Casper 1:10,496 hvilket rakte til en startplacering som nummer 3. Klassens nye kører, Carsten Rasmussen i en Citroën C4, var suveræn hurtigst med tiden 1:09,742.

Casper starter fra 3. position ved løbet lørdag efter middag og der kæmpes fra start hård om placeringerne, men det ender med at blive en kamp imellem Carsten Rasmussen i hans Citroën C4 og Casper i Peugeot 307. Løbet slutter med at Carsten Rasmussen køre først over stregen, og han udråbes som vinder af løbet.

Casper Lind Poulsen bag Carsten Rasmussen i lørdagens løb.

Men efter løbet bliver Carsten Rasmussen udelukket for at have forbrudt sig mod det tekniske reglement, dermed gik både sejr og pokal til Casper.

Sejren fra først løb betød at Casper skulle starte fra 6. position ved søndagens løb, og selvom Casper igen var den hurtigste på banen, viste det sig hurtigt at være svært at komme frem i det tætte felt.
Casper kom dog frem til 3. pladsen og her kæmpede han resten af løbet med Kim Lund, som han ikke kom forbi og derfor måtte Casper tage til takke med denne placering.

Det betyder så at mesterskabet stadig er helt åbent til finalen på Jyllandsringen den 14. og 15. oktober, hvor Casper dog vil møde op med 60 kilo succes ballast, og Kim Lund med 30 kilo, så udefra set bliver det svært for Casper at tage det sidste stik og dermed mesterskabet, men Casper tror 100% på at han kan nå at tager mesterskabet for næsen af Kim Lund.