Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Det kørte bare for Hoff

Advan Cup 
25/09/06 

Det pragtfulde vejr over Padborg Park var med til at den sensommer race weekend blev en rigtig god oplevelse for René Hoff, som ellers har være forfulgt at uheld sæsonen igennem, men Padborg Super Prix blev et skrid fremad.
 

Ved Grand Prix Danmark fik René ødelagt bilen, og der kom mange buler og skrammer i den, men det var slet ikke til at se da bilen ankom til Padborg. Alt var rettet op og de beskadigede stumper var udskiftet. Hertil var bilen nymalet i et helt nyt design, alt dette her kom i stand med stor hjælp fra Team Sally Racing.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da Padborg Super Prix var en dobbelt-race weekend for DTC feltet havde man valgt at sløjfe den fri træning i Advan Cup’en, derfor var det lige på og hårdt med kvalifikationen lørdag formiddag.
René kæmpe lidt med den nymalede Peugeot 307 GTI og kom hjem med tiden 1:10,997, hvilket rakte til en startplacering som nummer 11. Det var 1,255 efter den hurtigste bil i feltet som overraskende var Carsten Rasmussen i en Citroën C4, denne bil blev dog diskvalificeret efter racet lørdag på grund af bearbejdning/fjernelse af orig. varmeskjolde i motorrum.

Løbet lørdag efter middag var en lidt blandet oplevelse for Hoff. Han startede fra 11. position, og havde god fart i Peugeot 307 GTI’en, men alligevel endet det med at han kun fik vundet 2 placeringer, og dermed kom han hjem med en 9. plads.
Det betød så at søndagens race skulle startes fra 9. position.

Men René var nu alligevel ikke helt tilfreds med bilens opførsel på banen. Den understyrede en del i racet lørdag, og derfor var der dømt overarbejde på bilen lørdag aften.
Med stor hjælp fra Autoforum Racing Team Silkeborg fik Hoff målet bilens setup ud lørdag aften, og det viste sig at bilen var sat helt skævt op, det blev så rettet. ARTS mekanikerne skruede på bilen til klokken 22 lørdag aften og så stod den også bare lige i øjet, som det blev udtrykt.

Søndag eftermiddag var det igen race tid, Hoff startede fra 9. pladsen, og alt forløb efter planen.
Bilen kørte fantastisk og Hoff satte løbets tredje hurtigste omgangs tid som var 1:11,059, men kampen i den ende af Advan Cup’en er rigtigt hård, så selvom bilen fungerede stort set optimalt vandt Hoff bare 2 pladser i dette løb. Slet ikke en dårlig præstation.


(Foto: Motorsporten.dk)

Alt i alt en weekend som er værd at huske. Bilen kom hjem stort set uden skrammer og Hoff fik en god point høst. Han er nu á point med John Gammelgård, de to deler den samlede 6. plads i Advan Cup’en.

Næste løb, som samtidig er årets sidste køres på Jyllandsringen den 14. og 15. oktober.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Advan Cup
  •