Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Hvor uheldig kan man være

DTC Cup 
25/09/06 

For DTC privat cup køreren Jesper Ternvalt blev weekendens Padborg Super Prix, en demonstration af hvor uheldig man kan være, næsten alt hvad der kunne gå galt ramte hans Citroën Xsara racer.
 

Der hvor den næsten gik bedst var i lørdagens fri træning, hvor Ternvalt havde en problemfri kørsel, og sluttede på 24. pladsen, selv om han kun var 2,6 sekunder fra den hurtigste af de proffesionelle kørere.


(Foto: Motorsporten.dk)

I den første runde af kvalifikationen, begyndte elektriske problemer at drille, og Ternvalt stoppede allerede på den første omgang.
Trods ihærdig indsat fra teamets mekanikere, fik de ikke rigtig has på problemerne, med det resultat at Ternvalt ikke kom til start i hverken pre finalen eller finalen.

Der blev arbejdet videre på Citroën'en lørdag aften, men igen forhindrede problemerne Ternvalt i at deltage i søndag formiddagens fri træning.
Til den første runde i søndagens kvalifikation, så det endelig ud til at man havde fået has på de elektriske problemer, men så slog uheldet til igen.
Allerede på anden runde eksploderede motoren på vej ned af langsiden, og dermed var videre deltagelse ikke mulig.


I røg og damp gav motoren op i Citroën raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nu er Jesper Ternvalt og hans team ikke dem der bare lige giver op, og han vidste at Peter Vesti deltog i Special Saloon Car klassen i en tidligere DTC racer, så der kom hurtigt en alternativ plan på banen.
Ternvalt kontaktede Vesti, for at høre om han kunne købe Vestis racer - det blev et OK, og så startede en kamp mod uret, da samtlige de øvrige deltager i DTC feltet skulle kontaktes og underskrive en tilladelse til at Ternvalt skiftede bil midt under arrangementet - desværre lykkedes det ikke at få det administrative på plads tidsnok til at han kunne deltage i eftermiddagen løb, men der blev forsøgt til det sidste, og som Jesper Ternvalt udtalte:
"Man skal aldrig give op, og jeg giver ikke op!"
Så vær sikker på, at han er til start igen om tre uger, til DM Finalen på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •