Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup

Hård kamp i den hurtigste mærkeklasse

Clio Cup 
26/09/06 

Clio CupKasper Jensen kom tilbage i front efter weekend med maksimumscore
Der blev gået til stålet i Danmarks hurtigste mærkeklasse, da årets næstsidste afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup i weekenden blev kørt på Padborg Park. Kampen var tæt og hård specielt i søndagens heat i klassen, hvor man samtidig oplevede endnu et føringsskifte i toppen af tabellen.
 

Kasper Jensen, Aalborg, gentog nemlig det kunststykke, som han selv og rivalen Per Poulsen, Årup, hver har præsteret to gange tidligere i år, nemlig at sikre sig en maksimumscore i en afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup; hurtigste tid i tidtagningen og sejr i begge heats.


Per Poulsen (sort bil) står på tværs foran Kasper Jensen ind i første sving i søndagens løb i Fleggaard Renault Clio Cup på Padborg Park
(Foto: Birger Vilén)

Men Kasper Jensen kom ikke let til sejrene og specielt ikke den, han erobrede i søndagens løb. Her forsøgte netop Per Poulsen at komme i front, da han i banens første, skarpe venstresving skar ind foran Kasper Jensen, så han derved stod på tværs, faldt tilbage og mistede flere placeringer. Det gav luft til Kasper Jensen, og selv om løbet endte med en ny andenplads til Per Poulsen, så var han ikke nogen trussel for nordjyden, da han måtte bruge sine kræfter på at køre sig frem i feltet efter uheldet.

Men også bag de to vanevindere blev der kørt hårdt. Både i første og andet heat kunne en af årets sensationer Martin Clausen, Skærbæk, lugte pokaler, da han lå bag Jacob Kristensen, Selling, på tredjepladsen, og i specielt søndagens heat blev duften åbenbart for tillokkende, da han sendte rivalen ud af kurs. Det kostede en strafbane og dermed to mistede placeringer og en forduftet pokaldrøm.

Påkørslerne var dog ikke kun noget, som var forbeholdt debutanterne. De to drevne kørere Brian Mikkelsen, Vejle, og Henrik Larsen, Gudbjerg, havde en meget hård kamp med flere sammenstød. De lagde ud med at besætte femte- og sjettepladsen på de første omgange af andet heat, men da løbet var omme, sluttede de som henholdsvis nummer ni og tolv, efter at de hver især to gange måtte gennemkøre en strafbane.

Disse episoder banede i øvrigt vejen for det hidtil bedste resultat for den eneste udlænding i Fleggaard Renault Clio Cup, Petter Granlund, Norge, som arbejdede sig op fra en ottendeplads på første omgang til en fjerdeplads i mål.

Morten Alstrup


Læs også:
Resultaterne fra Padborg Super Prix - Heat 2
Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her