Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Ultimativ spænding inden DM-Finalen

Advan Cup 
26/09/06 

Advan Cup 2006 kan ikke blive mere spændende op til sidste afdeling. Kun 13 points adskiller mesterskabsførende Kim Lund fra rivalen Casper Lind, der havde heldet med sig til Padborg Super Prix.
 

Lørdag eftermiddag blev vinderen af 1. heat, Carsten Rasmussen, fradømt sin sejr da hans bil ikke indeholdt alle de foreskrevne komponenter, så Casper Lind fik i stedet points for 1. pladsen - og Leon Sørensen blev dermed 6'er og skulle starte fra pole i en bil uden succesballast.


Der var tæt løb i starten af 2. heat!
(Foto: Spider-Web.dk)

Det gjaldt for alt i verden om at Kim skulle holde Casper bag sig i 2. heat, og med 4 biler imellem de to kæmpende var der gode chancer for at Casper aldrig ville nå at true. Da starten gik, kom Kim - de 70 kg taget i betragtning - hurtigt afsted. Selvom bl.a. Bruno Rasmussen var oppe og presse, blev de blankt afvist ved døren, og efter få omgange begyndte Kim at hente ind på Leon i Focus'en. Bagved fik Casper Lind kæmpet sig tættere og tættere på Kim, og på løbets sidste 5 omgange lå de to meget tæt. Flere gange forsøgte Casper Lind sig på overhalinger for enden af langsiden, men hver gang blev døren flot lukket af Kim, der selv under massivt pres bevarede sit kølige overblik over situationen. Slutresultatet blev en flot 2. plads med Casper lige bagved.


Casper Lind var tæt på, men så heller ikke mere!
(Foto: Spider-Web.dk)

Efter løbet var Kim glad for den gensidige respekt, der var i løbet. "Der var ikke et eneste dumt forsøg fra Caspers side, og på trods af at vi ligger og kæmper om mesterskabet har vi ikke lavet så meget som en bule i hinandens biler. Det kunne DTC-kørerne lære noget af"

Med kun 13 points mellem Kim og Casper, kan det kun blive spændende at følge de to i DM-Finalen på Jyllands-Ringen i oktober. "Som det ser ud, er mesterskabet først afgjort når jeg ser det ternede flag" slutter Kim Lund.

Team Lund Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Advan Cup
  •