Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup

Kasper udbygger føringen

Clio Cup 
24/09/06 

Clio Cup- Anden start/mål-sejr denne weekend
Kasper Jensen udbygger med sin anden sejr denne weekend sin føring i Fleggaard Renault Clio Cup. Den unge ålborgenser dominerer dermed fjerde løb i træk i klassen under DTC.
 

Med dagens sejr udbygger han ydermere føringen fra to til fem point i den tætte mærkeklasse.

”Syv point. Det er rart, men det kan jo stadig blive vendt rundt”, siger en vanligt beskeden Kasper Jensen til team.dba.dk.


Kasper Jensen tager atter en sejr hjem og udbygger med denne ydermere sin føring i Fleggaard Renault Clio Cup.
(Foto: Kim Igel)

Fleggaard Renault Clio Cup byder atter på underholdende race. Allerede i starten er der masser af drama på Padborg Park.

”I starten prøver Per at skære ind foran, men jeg holder sådan set bare på hele vejen rundt i første sving”, siger Kasper Jensen. ”Han falder tilbage i feltet, men han er sådan set selv ude om det. Men han skal jo prøve noget i den situation”, siger Kasper Jensen om fynboen, der denne weekend må overlade mesterskabsføringen til den 23-årige Den Blå Avis Fleggaard Racing-chauffør.

På grund af nogle tumulter bag sig er Kasper Jensens føring på intet tidspunkt truet.

I tumulterne er teamkammerat Jacob Kristensen indblandet. På femte omgang bliver han indblandet i en alvorlig infight, hvor han og Martin Clausen bytter position og maling flere gange.

Midt i tumulten udnytter Per Poulsen den hårde kamp og smutter forbi. Dermed er han toer som i lørdagens løb. Jakob Kristensen ender for andet løb i træk som treer, men han er ikke helt tilfreds med farten.

”Jeg bliver treer, men jeg er ikke tredjehurtigst i dag. Jeg har stadig problemer med at styre den ind i svingene”, siger Jacob Kristensen på vej væk fra podiet.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs også:
Resultatet fra Padborg Super Prix - Heat 2
Læs mere om:
 • Kasper Juul Jensen
 • Fleggaard
 • Team Den Blå Avis
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Clio Cup - DK
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her