Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Perfekt udgangspunkt til 2. heat

Advan Cup 
24/09/06 
Yokohama

Lørdag stillede Kim Lund Johansen til start med 70 kg strafballast i bilen til 2. sidste afdeling af Advan Cup 2006.
 

Under tidstagningen stod det klart at Casper Lind Poulsen havde en stor fordel i sin mindre ballast, da han kørte sig til 3. startposition forud for eftermiddagens heat. Kim Lund måtte nøjes med en 8. plads ca. 0,4 langsommere end Casper. Målet var klart: 6. plads i 1. heat, så Kim kan starte fra pole søndag når starten går på 2. heat.

I første sving formåede Kim at avancere til 7. pladsen med Kim Holmgaard foran. Gert Koustrup i Ford Focus angreb for enden af langsiden på 2. omgang, men gentagne forsøg blev afværget.
Kim lå og pressede Holmgaard kraftigt, men han gjorde sig meget bred, og det var stort set umuligt at komme forbi. Efter langsiden lykkedes det dog at klemme sig forbi, og inden længe havde den lyserøde 307'er lagt afstand til de bagvedkørende.


Kim Lund klemmer sig forbi
(Foto: Team Lund Racing)

Casper Lind Poulsen og de øvrige forankørende kørte deres eget løb, dog vandt de ikke tid i forhold til Kim der som planlagt kørte sig i mål som 6. bedste - og dermed i pole position søndag eftermiddag.

Det lykkedes endda også at få sæsonens første buler i bilen. "Peter Olsen var lige oppe og gnubbe et par reklamer af min venstre side i første sving, men det var helt uden drama" sagde en tydeligt tilfreds Kim Lund, der nok må indrømme at mesterskabet først bliver afgjort i 2. heat i finalen. "Jeg kan kun vinde mesterskabet i morgen hvis Casper udgår - og det er jeg ikke interesseret i. Han er en knalddygtig kører og en fair konkurrent, så det gælder bare om at komme ud på banen og kæmpe om det!"

Team Lund Racing


Læs mere om:
 • Team Lund
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her