Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Kæmpe bøde redder 15 og 16 afd. af VM

WTCC 
22/09/06 

- for standard biler
FIA var tæt på at aflyse alle fremtidige løb på Istanbulpark, men efter behandling af Formel 1 sagen er Tyrkiet stadig med i fremtiden.
 

WTCC er kommet til den afsluttende fase, alt er stadig åbent, der restere 6 point givende løb og Engelske Andy Priaulx fører mesterskabet med 11 point foran hans landsmand James Thompson.

Sidste år var James Thompson dengang kørende i Alfa Romeo 156 klart en af de dominerende, med en 2. plads og 4. plads var han faktisk den kører der fik flest point hjem fra Tyrkiet. Det kan ligge lidt pres på Priaulx, da Thompson stiller op i en i år, i en mere stabil bil Seat Leon, og vægten er total 30 kg mindre end Priaulx som skal køre med maksimum af succes ballast på hele 80 kg.

Brasilianeren på 3. pladsen i mesterskabet Augusto Farfus kan også få afgørende indflydelse på resultatet, han kommer godt nok med en skuffende indsats fra Brno, men ingen tvivl om at Alfa har godt fat i den hurtige Tyrkiske bane, der køres med en gennemsnit fart på 156 km/t(2005).

Hele 4 forskellige bil fabrikanter og 8 forskellige kørere har vundet løb indtil nu, ingen anden mesterskabsserie kan tilbyde så stor jævnbyrdighed, og det er langtfra afgjort endnu.

Eurosport sender live lørdag fra kvalifikationen kl. 13.30 og søndag sendes der live både fra morgenstunden og kl. 14.00 når 15 afd. af verdensmesterskabet startes.

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Istanbul Park
  • 24/09/06 - Istanbul Park - WTCC
  •      ASETEK SIMSPORTS