Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jesper Sylvest positiv

Danish
Touringcar
Challenge 

21/09/06 

- efter effektiv test på Padborg Park
Padborg Park danner i weekenden rammen om årets næstsidste slag i Danish Touringcar Championship, og selv om den sønderjyske bane bogstaveligt talte vendte op og ned på Sylvest Motorsports indsats ved seriens sidste besøg, så er det en bane, det nordsjællandske team alligevel ser frem til.
 

”Vi testede på banen i mandag, og det var en meget positiv test, så jeg ser virkelig frem til weekenden, hvor jeg satser på, at vi kan komme med i den anden shoot out-runde, og så gøre en god figur derfra,” siger Jesper Sylvest.

”Der var ikke mange biler til stede ved testen, så vi fik kørt en masse omgange, ja, jeg vil tro godt 100. Der var virkelig gode muligheder for at få finde rytmen og blive kørt bedre ind i BMWen, og det syntes jeg lykkedes rigtigt godt.”


Jesper Sylvest er positiv forud for løbene på Padborg Park.
(Foto: Sylvest Motorsport)

”Selvfølgelig arbejdede vi noget med opsætningen af bilen, men der er jo stadigvæk noget med chaufføren, der skal tilpasse sig baghjulstræk, men jeg synes selv, at jeg gjorde store fremskridt. Specielt gik det rigtigt godt med at få fart på igennem chikanen og videre ind i Big Mag-svinget, hvor vi jo havde problemer sidste gang og var uheldige.”

Støv og snavs på asfalten gjorde, at Sylvest Motorsport valgte at lade de nye slicksdæk blive stående i transporteren og i stedet koncentrere sig om at teste på brugte dæk. Alligevel blev materiellet presset godt, og en enkelt gang endte den lyseblå BMW da også modsat kørselsretningen.

”Ja, jeg tabte bilen,” indrømmer Jesper Sylvest, ”men det var hverken noget alvorligt eller dramatisk, for jeg blev da på asfalten.”

Weekendens løb på Padborg Park er i øvrigt en såkaldt dobbeltweekend. Der køres nemlig løb både lørdag og søndag.

Sylvest Motorsport


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Jesper Sylvest
 • Sylvest Motorsport
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS