Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Carsten vælger Advan Cup

Advan Cup 
22/09/06 
Yokohama

- på Padborg Park
Op til denne sæson fik Carsten Rasmussen byggen en helt ny Citroën C4 racer, og den er nu kørt så godt ind, at han den kommende weekend vil prøve kræfter med kørerne i Advan Cuppen.
 

Carsten har ikke lagt skjul på at det har været en sej kamp at få Citroën'en til at køre som han gerne vil have dem til, men stille og roligt er resultaterne kommet, og han ligge nu på 2. pladsen i Gruppe N2.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da Carsten ikke har mulighed for at nå 1. pladsen i Gruppe N2, og da han ikke er truet på sin 2. plads bagfra, så skal der nu ske noget andet.

Citroën'en har derfor været en tur forbi Arne Astaun Motorsport i Aalborg, hvor de har arbejde en del med undervognen, så den nu styrer endnu bedre.
Og efter en meget vellykket test på Padborg Park, hvor tiderne var helt i top, så har han med gode sponsores hjælp, nu tilmeldt sig Advan Cup klassen til weekenden Padborg Super Prix.

Carsten vil bruge løbet som en 'målestok' for hvor både han og bilen ligger i forholdt til det skrappe felt i Advan Cuppen, og først efter weekenden tages der stilling til hvilken klassen han stiller op i til DM Finalen på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Carsten Rasmussen
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her