Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

De første tilmeldinger er kommet

ETC Cup 
23/09/06 

- til ETC Cup løbet på Estoril
Selv om der endnu ikke er nogle danske kørere på listen til dette års FIA European Touring Car Cup, på Estoril banen i Portugal den 21. og 22. oktober, så kigger vi her lidt på hvem der indtil nu har meldt sig.
 

FIA European Touring Car Cup er en finale mellem alle de nationale touringcar serier, der kører under Super 2000 reglementet, her kan kørere fra Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Italien, Letland, Litauen, Rusland, Sverige og England deltage.

Som nævnt i indledningen, er der endnu ingen danske kørere der har tilmeldt sig, men sidste år var SEAT køreren Michel Nykjær med i ETC Cup finalen.
Og inddirekte var der endnu en 'dansk' kører, idet den svenske DTC kører Jens Edman stillede op i en af Peugeot Sport Danmarks biler.

To af de kørere der har meldt sig til ETC Cup kommer fra Sverige, det er STCC kørerne Carl Rosenblad samt vinderen af sidste års ETC Cup på Vallelunga Richard Göransson.
De forventes at få følgeskab af Jan 'Flash' Nilsson, Tomas Engström, Johan Stureson og Thed Björk.

Fra den engelske BTCC serie har SEAT køreren Jason Plato meddelt at han kommer til løbet i Portugal.
Plato sluttede på anden pladsen sidste år.

Ved sidste års ETC Cup på Vallelunga, var der tilmeldt 28 biler.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Estoril
  •