Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Mesteren mærker den hårde konkurrence

Clio Cup - DK 
20/09/06 

Clio CupHenrik Larsen har ikke kunnet komme til fadet for Per Poulsen og Kasper Jensen
At Fleggaard Renault Clio Cup er en benhård mærkeklasse, kan Henrik Larsen, Gudbjerg, skrive under på. Sidste år vandt han mesterskabet efter en hård kamp, men i år har han mere eller mindre stået i skyggen af Per Poulsen, Årup, og Kasper Jensen, Aalborg, der har domineret kampen om førstepladserne.
 

Faktisk har det været så drastisk, at Henrik Larsen før weekendens næstsidste afdeling ved Padborg Super Prix endnu har sin første sæsonsejr til gode!


Henrik Larsen er forsvarende mester i Fleggaard Renault Clio Cup, men han har endnu ikke vundet sin første sejr endnu i år.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

”Jeg kan ikke gøre andet end at yde mit bedste og se, hvor langt det rækker,” siger Henrik Larsen om den for ham noget uvante situation.

”Måske er det fordi, at jeg er blevet for gammel. For både Per og Kaspers vedkommende gælder det, at de har kørt meget stærkt i år. Kasper har fundet stabiliteten og farten, og det tror jeg er noget, som har overrasket os alle sammen, også Per. Det er da for dårligt, at jeg ikke har fået en sejr endnu i år, men jeg har da fire muligheder tilbage.”

De to første kommer i denne weekend. Lørdag og søndag køres der løb for de hurtige og identiske racerbiler i Fleggaard Renault Clio Cup på Padborg Park – en bane, hvor Henrik Larsen tidligere har vundet, og men samtidig også en bane, hvor han har forberedt sig ekstra forud for de kommende opgør.

”Jeg fik en god træning ved at være med i det 4 timers løb, der blev kørt for nyligt på banen, og det har været med til at få noget fart ind i kroppen, for det er noget af det, der har manglet i år,” indrømmer den lille fynbo. ”Mine hurtige tider er i år først kommet i løbene, hvor de skulle have ligget i tidtagningen, så jeg kunne have startet oppe foran. Det er min egen skyld. Jeg kan ikke hvert fald ikke sige, at det er bilens.”

Årets Fleggaard Renault Clio Cup har udviklet sig til en dramatisk duel mellem Per Poulsen og Kasper Jensen, hvor mesterskabsføringen på bedste DTC-manér har skiftet ejermand sæsonen igennem. Henrik Larsen er den eneste tilbageværende kører i feltet, der har teoretisk mulighed for at indhente dem i toppen af tabellen, men deres hårde indbyrdes kamp kan måske blive til hans fordel.

”Jeg kører først og fremmest for at forsvare min tredjeplads i den samlede stilling, men der er jo et tæt opgør mellem de to forreste, og opstår der pludselig en mulighed for at komme forbi dem, så gør jeg forsøget,” siger han.

Hele det faste felt i Fleggaard Renault Clio Cup vil være til start på Padborg Park i weekenden, men der er denne gang også et par debutanter. Det er Thomas Baunsøe, Dronningmølle, og Allan Bengtson, Roskilde, som efter at have startet sæsonen i OK Saxo Cup nu vil forsøge sig i den hurtigere mærkeklasse.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Henrik Larsen
  • Per Poulsen
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •