Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Særlig weekend for JM Racing

Special Saloon 
21/09/06 

Næste udfordring for JM Racing er Padborg Super Prix, og der bliver på mange måder tale om en ganske særlig weekend. I hvert fald for tre af de fem kørere, teamet stiller med denne gang.
 

Løbet på Padborg Park er således sæsonens sidste i Special Saloon Car-klassen, og her har JM Racing mulighed for at sikre sig sin første titel i år. Det er Jens Ole Mathiesen (Grindsted), der i sin første sæson i klassen har gode muligheder for at vinde mesterskabet i gruppe 2, men også stadig er med i kampen om den samlede sejr i Special Saloon Car Challenge.

”Jeg kører efter at få mesterskabet i min gruppe. Desværre tror jeg, at jeg er for langt bagefter til at kunne gøre noget i det samlede mesterskab, men jeg vil i hvert fald køre efter at blive så godt placeret som muligt,” siger Jens Ole Mathiesen.


Jens Ole Mathiesen kan sikre JM Racings første titel i år.
(Foto: JM Racing)

”Jeg føler, at vi i teamet er godt forberedte. Vi har for nylig testet lidt ekstra på banen for at se, om vi kunne matche de bedste tider i klassen, og det lykkedes godt for os. Vi fandt godt et sekund i bilen, siden vi sidst var af sted, så jeg føler, at vi er klar. I weekenden vil jeg forsøge at køre så stærkt som muligt i håbet om, at det kan give mig mesterskabet, men det er klart, at der også er taktiske overvejelser. Hvis det er vådt, vil jeg nok satse på at vinde løbene, men er det tørt, så kan det godt være, at jeg forsøger at lægge mig op ad min rival i gruppen, Jørgen Hansen, og så tænker mere på mesterskabet.”

Også en af JM Racings kørere i Fleggaard Renault Clio Cup kunne notere sig fremskridt ved en test på Padborg Park forud for weekendens løb. Det var Camilla Stephansen (Horsens).

”Vi fandt en del ting på bilen, som ikke var helt som de skulle være, og da vi fik dem rettet, gik det rigtigt godt,” siger racerpigen for hvem søndagen er helt speciel. Her fylder hun nemlig 23 år!

”Det er nu ikke noget, som skal fejres specielt, ikke hvad jeg ved af. Men jeg satser på, at jeg har heldet med mig om søndagen. Jeg håber, at jeg kan komme igennem en hel weekend uden uheld, og så ville det bare være dejligt med en top 10-placering. Jeg skal da have en gave på min fødselsdag!”

Den tredje og sidste kører i JM Racings store fold, der kan vente sig noget særligt i weekenden, er Allan Bengtson (Roskilde). Han får nemlig sin debut såvel for teamet som i Fleggaard Renault Clio Cup.

”Jeg har haft mange tekniske problemer med min Saxo Cup-racer, og det blev jeg træk af at slås med,” forklarer den 26-årige sjællænder. ”Jeg ville gerne prøve noget nyt, og da jeg har lavet en aftale om at køre for JM Racing i Clio-klassen til næste år, så var det passende også at tage sæsonens sidste to løb med i år.”

Allan Bengtson har haft lejlighed til at teste den racerbil, han skal køre med ved weekendens Padborg Super Prix, og han er meget begejstret for det, der venter ham.

”Det var en fed oplevelse, for det er en god bil, så jeg glæder mig meget til at skulle køre løb med den,” siger Allan Bengtson, der her første gang er lidt afdæmpet i sine ambitioner. ”Jeg har ikke sat mig nogen forventninger. Jeg vil lige se, hvordan den første løbsweekend går, inden jeg sætter forventninger på min deltagelse. Men målet med mit samarbejde med JM Racing er da, at vi skal fremad!”

Ved Padborg Super Prix fuldendes JM Racings bemanding af Michael Outzen (Ringe) og Christian Jakobsen (Børkop) i henholdsvis DTC og Fleggaard Renault Clio Cup. Sidstnævnte kører døjer for tiden med en gang influenza, men han håber at blive klar til weekenden.

JM Racing


Læs mere om:
 • Jens Ole Mathiesen
 • Michael Outzen
 • JM Racing
 • Padborg Park
 • 23/09/06 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her