Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Tom K forsvarer Race of Champions-titel

Race of
Champions 

25/09/06 

Race of ChampionsTom Kristensens fantastiske parløb med Mattias Ekström i Race of Champions 2005 har givet genvalg til dette års udgave, der finder sted på Stade de France i Paris lørdag den 16. december.
 

Da vil det være godt et år siden, at de to Audi-kørere som makkere i et rent skandinavisk hold knuste alle konkurrenter i stævnets Nations Cup ved at vinde samtlige heat!

"Det bliver fantastisk at køre på det franske nationalstadion igen, og jeg glæder mig til sammen med Eki at forsvare vores titel. Jeg håber også at kunne gøre en god figur i den individuelle konkurrence, hvor jeg sidste år nåede finalen og tabte til Sebastién Loeb. Jeg husker stadig første heat, hvor Loeb fik en ærgerlig fordel af løbsarrangørerne ved at komme ud på varme dæk og slog mig knebent. Jeg husker til gengæld også kun andet heat alt for godt, hvor jeg satsede hele butikken og til publikums store tilfredshed plantede min Citroën WRC-bil på toppen af baneafskærmningen! Der er plads til forbedringer," mener Tom Kristensen.

David Coulthard og Colin McRae er også på plads i stævnet, der desuden kommer til at tælle debutanten Jenson Button. Det er meningen, at Skotland og England skal møde hinanden undervejs, hvilket bliver første gang i løbets 19-årige historie. Buttons makker er dog endnu ikke udpeget.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Stade de France
  •