Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Essex går efter en matchbold

Danish
Touringcar
Challenge 

19/09/06 

Afgørende weekend på Padborg Park
Kampen om årets titler i DTC går nu ind i sin afgørende fase, og for Team Essex er målsætningen for den kommende weekend på Padborg Park klar; føringerne skal konsolideres!
 


John Nielsen vandt finalen på Jyllands Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Alle går vel og drømmer om en mesterskabsafgørelse på sidste omgang i finaleløbet - men på det område er vi nu lidt egoistiske - vi vil gerne vinde tidligere", fortæller en travl John Nielsen, der er godt i gang med forberedelserne til weekendens løb.


Team Essex i front på Jyllands Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi var ude og teste mandag, så vi føler os godt forberedte nu. Taktisk set er planen den samme som til løbet på Jyllands Ringen, der også var et dobbeltløb. Jeg forventer at både Casper Elgaard og jeg selv kan være med i toppen, og at vi på den måde kan udbygge føringen i både kørernes og teams'enes mesterskab", fortæller John Nielsen.


René Rasmussen i sin BMW.
(Foto: Motorsporten.dk)

Casper Elgaard fører kampen om DTC mesterskabet foran Jan Magnussen, mens Team Essex fører i Team mesterskabet. "Jeg mener vi har en god chance, selvom det som altid bliver svært. Michel Nykjær har minus 10 kg så ham forventer vi kører stærkt på Padborg", udtaler John Nielsen.


Philip Andersen fører i DTC cuppen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I Team Essex Development kører Philip Andersen og René Rasmussen. Philip Andersen fører kampen om privatkørernes titel - DTC Cuppen. "Philip skal helst have udbygget føringen yderligere over den kommende weekend", siger John Nielsen, "og René forventer vi nu at se komme videre til anden shoot-out runde - altså blandt de 15 bedste".

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her