Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Så skal der køres point hjem

Advan Cup 
19/09/06 
Yokohama

Den kommende weekend er det planen at René Hoff skal avancere fra den nuværende 7. plads i det samlede mesterskab i Advan Cuppen, når klassen kører deres næstsidste afdeling på Padborg Park.
 

Hoff havde en utrolig ubehagelig/uheldig weekend for 3 uger siden på Jyllands-Ringen hvor bilen blev grundigt bulet, men bilen er tjekket igennem og teamet melder den klar klar til weekendens løb på Padborg Park.
Bilen kommer nymalet i nye farver til Padborg Super Prix, og hertil er bilen rettet ud, så alt er klar til at lave et godt resultat.Sådan så René Hoff's Peugeot 307 racer ud efter starten på det første løb ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

John Gammelgård er placeret på den øjeblikkelige 6. plads med 108 point i Advan Cup’en, men Gammelgård kommer på Padborg Park til at køre med 60 kilo succes ballast, hvorimod Hoff ikke har nogen succes ballast overhoved.
Derfor har Hoff alle fordele i forhold til at passere ham i det samlede mesterskab, da det kun er 9 point der skiller dem, og det er bestemt også planen for ham.

Vejgaard

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her