Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Jesper Ternvalt klar til nye dueller

DTC Cup 
20/09/06 

Jesper Ternvalts bil er klar til weekends dobbelte afdeling i DTC Cuppen. Bilen er gennemgået og klar. Men er Jesper Ternvalt?
 

Da der blev kørt dobbelt afdeling på Jyllandsringen, fik Jesper Ternvalt endelig succes. Et af problemerne i denne sæson har været trækakslerne, men de seneste speciallavede viste sig at kunne holde. Nu har teamet gennemgået bilen og har blandt andet set nærmere på trækakslerne.
”De ser godt ud stadigvæk” – udtaler Jesper Ternvalt – ”så vi er meget spændte på om de også kan holde i den kommende weekend, men det ser det ud til at de kan.”


Jesper Ternvalt håber igen på de nye trækaksler
(Foto: Motorsporten.dk)

Derudover er bilen gennemgået fra a til z således at alt er klart. Man har fået sat ny kofanger på og fået ændret gearingen således at den passer til Padborg Park. Desværre har Jesper Ternvalt ikke haft mulighed for at teste inden det igen går løs. En dårlig ryg har krævet adskillige besøg hos kiropraktoren, så her har Jesper Ternvalt en ulempe i forhold til manglende test.

”Jeg ved ikke hvad der skete på Jyllandsringen, men det var efter Jyllandsringen at jeg fik dårlig ryg. Men teamet og jeg er klar til at køre i weekenden. Nu vil jeg så håbe på at Sally vil holde fingrene fra min bil denne gang. Nej, spøg til side. Målet er at komme i Top 10 i DTC Cuppen, og det skal være både i de 2 afdelinger her i weekenden og sammenlagt efter sidste afdeling i oktober.”

Et måske højt sat mål, men det kan lade sig gøre. Jesper Ternvalt er i øjeblikket på én delt 13 plads med førnævnte Jesper Sally og med lidt held i sprøjten kan en samlet placering i Top 10 godt være inden for rækkevidde.

Dons

Læs mere om:
  • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •