Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Casper vil generobre første pladsen

Advan Cup 
19/09/06 

I den kommende weekend køres næstsidste afdeling af Advan Cup'en, og det foregår på Padborg Park. Her satser Casper Lind Poulsen på at indhente Kim Lunds forspring, og dermed bringe sig i en favorabel situation inden sidste afdeling der køres i oktober på Jyllands-Ringen.
 

Under sidste afdeling kæmpede Casper voldsomt med sin succes ballast, og tabte ved den lejlighed et væsentligt mesterskabs skidt, i forhold til den førende Kim Lund. Casper er inden løbet på Padborg Park i den kommende weekend, 20 point efter kim Lund i den samlede stilling.


(Foto: Motorsporten.dk)

På Padborg Park kommer Casper ikke til at køre med nær så meget succes ballast, som det var tilfældet på Jyllands-Ringen for 3 uger siden. Det betyder at bilen, og ikke mindst dækkene, vil arte sig lang bedre i den kommende weekend.
Konkurrenten Kim Lund kommer til at køre med 70 kg., mens Casper ’kun’ har 50 kg. succes ballast på Padborg Park.

Den nuværende vejrudsigt lover tørvejr det meste af weekenden, men vejrguderne har det jo med at ombestemme sig her om efteråret. Skulle det blive regnvejr betyder det ikke så meget for Casper. Han viste jo på Ring Djursland at han også kan køre stærk selvom det regner rigtigt meget.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Advan Cup
  •