Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Team Vraa Racing i kamp på 2 fronter

Special Saloon 
20/09/06 

I denne week-end deltager Niels i Special Saloon Car i sin VW Golf ved Padborg Super Prix, mens Morten har ladet Clio'en stå i garagen og tager til Rødby for at køre DM i Gokart i klassen ICC i sin INTREPID/TM.
 

Begge kører ser frem til week-endens opgaver med stor optimisme, for Niels´s vedkommende er Padborg en favoritbane og tilmed den bane hvor han har kørt mest i Golfen, og satser derfor på en top 3 placering.


(Foto: Mike Carlsen)

Morten satser også på en top placering i denne week-end og gerne helt til tops, Morten har tidligere vundet 3 Danske Mesterskaber i ICC klassen senest i 2003 og med den fremgang han har haft ved de seneste 2 løb I Göteborg og i Thy sidste week-end håber teamet og ikke mindst Morten selv på at endnu et mesterskab skal til nordjylland.

Kenneth Jensen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 23/09/06 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her