Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Sidste fordring

Special Saloon Car
Gruppe 1 

19/09/06 

-af løven
Løver går ganske vist ikke i hi, men med weekendens finaleløb i Special Saloon Car er det sidste gang i år Johnny V. Nielsen kan fordre sit rød/hvide lyn af en Peugeot-løve med Challengepoint. Det sker på Padborg Park, der samtidig er en af hans absolutte favoritbaner, så med både bil og kører i topform, ser Johnny frem til en finaleweekend, der fortsætter den gode formkurve i efterårssæsonen.
 

I den samlede stilling er der ikke noget at køre om, så der skal bare køres efter topplaceringer – først og fremmest i gruppe 1, som tæller teamkammeraten Peter Vesti og den førende i den samlede SSC-stilling Henrik Møller Sørensen, som skarpe konkurrenter. De tre har sæsonen igennem byttet pladser mange gange og den midtsjællandske Peugeotforhandler ser frem til endnu en dyst med de to og alle de øvrige konkurrenter.


Johnny V. Nielsen fra forårets regnfulde løb på Padborg.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Ellers er der blot at håbe på godt vejr” som han siger. ”Det giver det bedste racerløb for kørerne og er rarest for publikum”. I en sæson der i sjælden grad har været plaget af regn, kan man kun give ham ret.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Padborg Park
  • 23/09/06 - Padborg Park - Special Saloon
  •