Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Dobbelt op

DTC Cup 
19/09/06 

-og så én gang til
Peter Vesti bliver en travl mand, når Padborg Park afvikler Padborg Super Prix den kommende weekend. Ud over deltagelse i finaleløbene i Special Saloon Car, har Give-køreren lejet Rene Rasmussens Toyota Corolla til DTC-klassen, der som ved seneste løb på Jyllands-Ringen, kører løb både lørdag og søndag.
 


Toyota DTC-bilen Peter Vesti har lejet - her med Klas Høj ved rattet.
(Foto: Anders Molin - Nimo Foto)

Går alt efter planen har Peter Vesti således kørt 74 løbsomgange søndag aften, hvilket svarer til mere end 150 kilometer. DTC-indsatsen sker i lejet materiel, da hans egen Toyota Corolla ikke er køreklar for tiden. Derfor har Peter lejet Rene Rasmussens ledige bil og forventningerne er store – målet er at blande sig i midten af privatcuppen.
Derfor er derfor afsat en testdag på Padborg Park torsdagen før løbet, så bil og kører kan finde hinanden. Der bliver således tale om et comeback i DTC for Peter Vesti, der sidste gang var med i 2002, da han kørte Seat Cordoba.


Vesti og Peugeot'en er også med på Padborg.
(Foto: Motorsporten.dk)

Også den trofaste Peugeot 306 GTI er med på Padborg. Her er målet at hjemtage andenpladsen i Special Saloon Car gruppe 1, hvor Peter ligger i et tæt opgør med BMW-køreren Kim Morgan Jensen. Tilbage i maj vandt Vesti et løb på banen i grænselandet, så forudsætningerne for at missionen bliver succesfyldt er absolut til stede. Det bliver under alle omstændigheder en hektisk weekend for både kører og team.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Padborg Park
  •