Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kampen raser fortsat i Danish Touringcar Championship

Danish
Touringcar
Challenge 

18/09/06 

Padborg Super Prix danner rammen om årets næstsidste DTC-slag
Forhåndsafgørelser er ikke noget, man har kendt til i Danish Touringcar Championship. Og da slet ikke i år, hvor kampen har bølget frem og tilbage mellem den forsvarende mester Casper Elgaard, Århus, og hans forgænger i embedet, Jan Magnussen, England.
 

På intet tidspunkt er det lykkedes for nogen af dem at skabe sig bare lidt luft til forfølgerne i toppen af tabellen.

Alligevel kan den kommende løbsweekend i Danish Touringcar Championship godt gå hen at blive vigtig for udfaldet af årets mesterskab. Padborg Super Prix byder nemlig på en dobbeltafdeling. Såvel lørdag den 23. september som søndag den 24. september skal landets bedste racerkørere i kamp på landets sydligste racerbane.


Padborg Park danner for første gang rammen om en dobbelt afdeling i Danish Touringcar Championship. Såvel lørdag den 23. september som søndag den 24. september vil kørerne kæmpe om points til årets mesterskab.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Og kampen vil i den grad rase. Ikke bare blandt Casper Elgaard, Jan Magnussen og deres tro væbnere i henholdsvis Team Essex og Den Blå Avis Fleggaard Racing. Også de nærmeste udfordrere fra Seat Racing Team, Hartmann Honda Racing og Peugeot Sport Danmark vil give den gas. Og have gode muligheder for at sætte de ellers så dominerende BMW-racere til vægs.

Padborg Park adskiller sig nemlig fra de racerbaner, som Danish Touringcar Championship ellers gæster i løbet af sæsonen. Det er en bane, der med sin chikane, høje hastigheder og skarpe sving sætter mod og mandshjerte i højsædet. Men også en bane, hvor udfaldet først er kendt, når målstregen er krydset. Det så man ved forårets løb på banen, hvor føringen i finalen skiftede ejermand adskillige gange, inden det ternede flag til sidst blev svunget.

Det er ikke kun kampen om hovedmesterskabet, der er ombejlet. Også blandt privatkørerne er der hård kamp om den såkaldte DTC Cup. Det understreges bl.a. af, at intet mindre end fem forskellige kørere har scoret maksimumpoints igennem sæsonen. Dette er også en medvirkende årsag til, at intet endnu er afgjort i kampen mellem de tre Cup-kandidater Philip Andersen, Risskov, Martin Pedersen, Køge, og Michael Outzen, Ringe.

For kampen raser fortsat i Danish Touringcar Championship. Fra først til sidst i feltet.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her