Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sport A klar igen

Danish
Touringcar
Challenge 

18/09/06 

- efter en hård weekend på Jyllands-Ringen
For Volvo teamet Sport A var Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen ikke just en behagelig oplevelse, de tog hjem fra arrangementet med en meget skadet Volvo S40 racer.
 

Efter hjemkomsten gik teamets mekanikere straks i gang med at skille raceren ad, samt gøre skaderne op.
Det viste sig hurtigt at der udover diverse opretninger på Volvo'ens karrosseri, også skulle skiftes både forbro, spindler samt mindst en dør!

Arbejdet med at få Volvo'en raceklar igen er nu tilendebragt, og teamet tager sammen med deres svenske kører, Pontus Mörth, til Padborg Park for at teste med bilen på torsdag.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Grand Prix'et var meget dyrt for os, ikke kun på grund af skaderne, men også på grund af at Pontus ikke fik scoret ret mange point til mesterskabet" - udtaler teamchef Kent Bo Steffensen - "en enkelt kører kostede denne weekend DTC feltet mange ærgelser, og når så man bagefter hører hans teamchef beklage sig, så får man det lidt dårligt!"

"Vi skal dog ikke hænge os i det der er sket, men i stedet se fremad. Vi plejer at køre godt på Padborg Park, som vi næsten betragter som vores 'hjemmebane' så vi ser frem til weekendens Super Prix" - slutter Kent Bo Steffensen.

Ligesom ved Grand Prix Danmark, skal DTC kørerne ved Padborg Super Prix køre to afdelinger i mesterskabet.
Der skal således køres træning, shoot out, pre finale og finale både lørdag og søndag. Så der er lagt op til masser af spændende race i det sønderjydske her i weekenden.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Pontus Mörth
  • Sport A Racing
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •